2021-06-30 07:48:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Túlságosan sokat dolgozol, ezért alig marad időd a párkapcsolatra

Napi horoszkóp június 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Le a kalappal a kötelességtudatod előtt! A napi horoszkóp szerint azonban lehet, hogy ezúttal kissé túlzásba viszed. Hagyj másokat is tevékenykedni, ez nekik is javukra válna. Az egészségesebb otthoni munkamegosztás minden téren jó hatással lenne rátok.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A baráti köröd széles és színes, és most még további módod adódik arra, hogy bővítsd azt. Olyasvalakivel is megismerkedhetsz ma, aki több is lehet a számodra, mint pusztán barát. Persze, ha te elkötelezett kapcsolatban élsz, legyél óvatos!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A napokban találkozhatsz valakivel, akivel egy csapásra egymásba szerethettek. Ráadásul olyat érezhetsz, amit még soha: mintha a lelked másik felét, életed párját találnád meg. Ha a másik is hasonlóan érez, akkor ez igaz lehet.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kevés az időd, de azt okosabban kellene eltöltened. Vagy talán inkább oktalanabbul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene tanulnod meglátni azt, ami mellett nem szabad elmenni. Hogy épp akkor maradsz le, ha rohanva rohansz.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szükséged lesz tapintatra és mély emberismeretedre. Legyél nagyon óvatos, mert könnyen megsértheted mások érzékenységét, persze abszolút nem szándékosan. Figyelj az apró jelekre, a testbeszédre!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Túlságosan sokat dolgozol, ezért alig marad időd a párkapcsolatra. Ha ráadásul nincs is senkid, akkor kézenfekvő a gondolat, hogy a munkatársaid közül keress egyet. Talán valakit már ki is szemeltél magadnak?

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma valahogy pesszimista napod van. Talán csak eleged van a melegből. A felfortyanáshoz közeli állapot elkerülése végett, jól teszed, ha a napodat egy uszodában kezded, de egy hideg zuhany is jót tehet. Hűtsd le magad!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Azzal szomorítod magad, hogy mostanában semmi sem sikerül neked. Az igazság pedig az, hogy ha valóban sikerül ebbe a kesergésbe belelovalnod magad, akkor az úgy is lehet. Inkább adj egy esélyt magadnak!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Benned mindig is volt némi túlzásra való hajlam az életcéljaidat illetően. Az álmaidról azonban nem kell lemondanod: ha mindet nem is tudod maradéktalanul megvalósítani, így is büszke lehetsz magadra, és lesz módod rá, hogy a mennyekben érezd magad.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kis haladékot ad most neked az élet ahhoz, hogy összeszedd magad egy nagyobb megmérettetés előtt. Ezért érezheted úgy, hogy kissé elszigetelődtél. Valójában ez egy szükséges fejlődési szakasz, ami alatt megérhetsz a feladatra.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma is sikerül jól kivenned a részed a munkából: a tettek mezején is élen jársz, de a neked járó pénzt sem szabad elfelejtened megkérni. A szakértelmed lehet, hogy többet is ér, mint a puszta részvétel. Ezt is be kellene kalkulálnod, mikor benyújtod a számlát.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Elégedetlenkedsz, de ezt meg kell osztanod a pároddal is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszed ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére még ma este hívd el kedvesedet egy vacsorára, sétára, beszélgetésre. Szigorúan házon kívül!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: